Möjligheterna är stora för att skapa precis den entrématta du önskar hos oss genom att välja en logomatta. Oavsett omgivning kan vårt breda färgsortiment anpassas för att matcha just er entré. Logomattor är inte bara reklam för kampanjer; de ger också ett professionellt intryck på mässor och i arbetsmiljöer. 

En egendesignad logomatta som smälter in i olika miljöer är ett kreativt sätt att visa sitt varumärke på plats redan i företagets entré.

När det gäller logomattor som är entrémattor utanför vårt standardsortiment har vi ett brett sortiment av ca 65 olika färgalternativ för att skapa din helt unika logomatta. Du har friheten att välja precis hur du vill att den ska se ut. Du kan specialdesigna en matta med ett logotryck, med en bild eller kanske med ett budskap.

Logomattor – Bred färgpalett

När du designar dina egna logomattor finns det nästan inga begränsningar. Du kan använda dem för kampanjmeddelanden, företagsloggor inför mässor och evenemang, eller helt enkelt för att skapa en unik entré som representerar ditt företag. Vårt färgutbud består av ca 65st färger på mattor och därefter kan du trycka vilken färg du vill på logomattan.

Vi har även standardstorlekar för våra logomattor som passar de flesta behoven. Om du behöver specialanpassade mått är det bara att kontakta oss. Vi erbjuder rådgivning via mejl på info@entremattor.se eller telefon på 08 – 230 333.

Dessutom fyller alla våra entrémattor en praktisk funktion genom att hindra smuts och fukt samt skydda fastighetens golv. Entrémattor förenklar också städningen av lokalen, särskilt i platser som mataffärer, skolor/förskolor, kontor och andra högtrafikerade områden. De minskar risken för halkolyckor och fångar upp all smuts som dras in med skorna.