Vinterhalvåret i Sverige kan verkligen sätta oss på prov. Det är en tid när smuts och fukt från utomhusmiljön lätt tar sig inomhus. Slask och sand blir vanliga inslag i våra liv, och det blir nästintill omöjligt att undvika att dra in dem. Det är också en tid då blöta skor möter blanka golv och skapar en potentiell halkrisk.

Genom att hyra entrémattor kan du tackla dessa problem på ett smidigt sätt.

Entrémattor fyller många viktiga funktioner som gynnar både utseendet och skicket på din fastighet. För det första ger de en snygg och välvårdad atmosfär, vilket gör ett gott intryck. Dessutom agerar de som ett effektivt skydd för dina golv, som undgår mycket av smutsen och slitaget. Städningen blir också betydligt enklare, då en stor del av den smuts som annars skulle hamna överallt fastnar i mattan och enkelt kan tvättas bort vid rengöring.

 Visst, under vinterhalvåret kan behovet av mattstädning öka, men det är något vi tar hand om. Vi ser till att dina entrémattor alltid är i toppskick och fria från den värsta smutsen när vi rengör dem. Med entrémattor kan du njuta av en renare och säkrare entré, även under vinterhalvåret.

Tips på ställen där entrémattor kommer väl till användning

  • Butiker
  • Kontor
  • Matbutiker
  • Skolor och förskolor
  • Fastigheter med mycket rörelse
  • Mässhallar och eventlokaler

Här är några fördelar med att hyra en entrématta

Det första intrycket

Det första intrycket av ett företag är otroligt viktigt. Om en kund öppnar dörren till ett företag och möts av en ostädad entré med ett halt och smutsigt golv från grus och slask så skapar det inte direkt det bästa första intrycket. En snygg och ren entrématta ger ett rent, fräscht och välskött intryck utan att du själv behöver röra ett finger.

Förebygger skador på golv

En entrématta förebygger skador på golven i fastigheten och främst i själva entrén genom att samla upp skadligt grus som annars följer med in på mer ömtåliga och svårstädade golv. I Sverige har vi fyra väldigt tydliga årstider och alla har olika egenskaper som påverkar golven olika mycket. Just när det gäller fastigheter är de mörkare årstiderna den stora utmaningen – speciellt om det är många personer som passerar in och ut. Smuts, grus och väta från snö, slask och regn sugs upp av en entrématta och följer inte med in i övriga fastigheten.

Minska antalet städtillfällen

För att enkelt förstå varför en entrématta behövs kan vi titta närmare på kostnaden för en hyrmatta jämfört med kostnaden för en städfirmas extra debitering. Att hyra en standardmatta från oss kostar inte i närheten av vad det kostar att hyra in en städfirma extra under höst och vinter. Med en entrématta innanför dörren kan ni hålla golven torra och rena enklare och billigare.

Logomatta – skapar en mer personlig entré

Passa på att göra lite reklam för ditt företag genom att trycka er logo på mattan. Med er egen logo känner kunden sig extra välkommen och företagets varumärke visas upp redan i entrén.

Hyr entrémattor av hög kvalitet

När du hyr entrémattor från oss kan du vara säker på att våra mattor är slitstarka och av hög kvalitet som tål många tvättar. Våra entrémattor håller sig snygga och fräscha trots många tvättar.