Vår matttjänst är vad vi kallar för en fullservicetjänst vilket betyder att du hyr entrémattorna, vi distribuerar och byter ut mattorna, tvättar och kontrollerar dom och byter ut den smutsiga mattan mot en ren. Bytesfrekevensen kan du själv bestämma.

Detta är vad du får när du hyr entrémattor från oss

  • Snabb utkörning inom 5 arbetsdagar för beställningar ur vårt standardsortiment. För logomattor och specialbeställningar är leveranstiden 3-4 veckor.
  • När du hyr entrémattor hos oss, tar vi hand om allt därefter enligt ditt abonnemang. Vår mattservice inkluderar hämtning och rengöring av dina entrémattor enligt de tidsintervaller du väljer (1 gång i veckan, 1 gång varannan vecka, 1 gång i månaden).
  • För att säkerställa kvaliteten på dina entrémattor utför vi regelbundna kvalitetskontroller. Vi har också en stark produktkännedom och ser till att dina produkter alltid är i toppskick.
  • Vi erbjuder kostnadsfri kundsupport och delar gärna med oss av vår expertis för att svara på dina frågor om våra produkter.
  • Du har flexibilitet att ändra ditt abonnemang gällande mattservice om du behöver tvätta entrémattorna oftare eller mer sällan. Om sådana ändringar önskas, är det bara att kontakta oss. Under vinterhalvåret erbjuder vi ett specialabonnemang med mer frekvent hämtning av entrémattorna, eftersom de oftast behöver tvättas oftare under den tiden.
  • Om du inte hittar önskad storlek i vårt standardsortiment är du välkommen att kontakta oss för specialbeställningar enligt dina egna mått. Vi kan även arrangera möten och hjälpa dig att ta rätt mått om det behövs.

Hyr entrémattor – Låt oss ta hand om resten

Vårt övergripande mål är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder att hyra entrémattor från oss. Vår mattservice utförs noggrant, och vi tar fullt ansvar för att våra entrémattor alltid håller den höga kvalitet som vi lovar. Vi är också starkt engagerade i miljöskydd och miljöhänsyn är en grundläggande del av vår verksamhet. När du är kund hos oss behöver du bara fokusera på att välja den design du vill ha för dina entrémattor. Därefter kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om resten!

Du kan enkelt göra din beställning direkt på vår hemsida eller via vår e-post info@entremattor.se eller genom att ringa oss  08 – 230 333. Vi har alltid våra standardprodukter i lager i Stockholm, vilket innebär att de alltid finns tillgängliga.