Logomattan är ditt sätt att direkt välkomna dina besökare på rätt sätt. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa en matta som speglar din personlighet och ger dina besökare en extra trevlig upplevelse. En matta med din egen design, bild och eller logo är inte bara ett marknadsföringsverktyg, den ger också en varm och inbjudande atmosfär för besökaren.

Så hur går det till att skapa din egen logomatta?

Direkt när du besöker vår hemsida (www.entremattor.se) finner du ett enkelt beställningsformulär där du kan räkna ut priset för en eller flera mattor. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via telefon 08-230 333 eller mejl info@entremattor.se

Välj antalet mattor du behöver

Vi erbjuder mattor för alla behov, från en enda matta till upp till 99 st per abonnemang.

Börja med att bestämma basfärgen på logomattan

Vi ca 65 olika färger att välja bland när du beställer en logomatta. Logotypen eller bilden som du vill trycka kan självklart tryckas i vilken färg som helst.
När du väljer en logomatta, bifoga din logotyp och eventuella önskemål, som exempelvis mattans färg och logotypens placering i beställningsformuläret på vår hemsida. Vi har hjälpt företag, fastighetsägare och idrottshallar att skapa unika logomattor som ger besökarna den rätta känslan och ett varmt välkomnande redan i entrén.

Välj storleken på logomattan

Mät din entré och känn efter hur stor mattan bör vara. En bra tumregel är att den ska sträcka sig en halv till en meter från väggen på alla sidor. Behöver du hjälp med storleksval eller några råd, är vi här för att assistera via telefon eller email.

Välj antal mattbyten per år

Bestäm hur ofta du vill att vi ska byta ut mattorna och tvätta dem. Det mest populära alternativet är att byta ut mattan 21 gånger om året. På vintern (1 oktober – 30 april) byter vi mattorna varannan vecka, medan det på sommaren (1 maj – 30 september) sker en gång i månaden. Vinterbyten är tätare på grund av väderförhållandena. Om du är osäker på antalet byten som passar din matta, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Välj avtalstid

Du har möjlighet att välja mellan avtalstider på 12, 24 eller 36 månader. Om du överväger en logomatta är det värt att notera att priset blir förmånligare ju längre avtalstid du väljer. Det beror på att mattan är skräddarsydd för ditt företag och din entré.

Vi finns här för att hjälpa dig om du har frågor eller funderingar. Ring oss på 08 – 230 333 eller skicka ett mejl  info@entremattor.se.