På Östgöta Entrémattor är vi experter på att hjälpa kunden med att hitta de rätta lösningarna. Läs mer

Uthyrning

uthyrning

Standardmatta - med bytesservice. Tvättbar torkmatta för entréer med mycket hög trafik. Vår standardmatta är en professionell torkmatta som verkligen suger åt sig väta smuts och damm.

Den tål de tuffa krav som ställs i bl.a. varuhus, mässhallar och övriga entréer. Baksidan är gjord av kraftig nitrilgummi med förstärkt kant. Det kraftiga nylongarnet är genomfärgat vilket ger en överlägsen tvätt- och ljusäkthet samt färgbeständighet. I garnet blandas kolfibertrådar som avleder statisk elektricitet.

Den här mattan sköter sig inte själv. Den bör tvättas regelbundet för bästa funktion och livslängd. Kostnaden för tvätten vägs definitivt upp genom lägre städkostnader och fräschare miljö. Det är lätt att tvätta rent även hårt nedsmutsade mattor redan vid låg tvättemperatur.

Genom att hyra en entrématta från oss effektiviserar och förenklar du dina städrutiner. Kom ihåg att c:a 80% av all smuts kommer in via entrén. Våra mattor stoppar smutsen effektivt och ser dessutom rena och fräscha ut länge. Vi har ett flertal färger och storlekar att välja på.


Hemsida-008
Hemsida-007
Hemsida-006

Ring oss

013-31 30 27