På Östgöta Entrémattor är vi experter på att hjälpa kunden med att hitta de rätta lösningarna. Läs mer

Om oss

om oss

Känsla och omtanke

På Östgöta Entrémattor är vi experter på att Hjälpa kunden med att hitta de rätta lösningarna. En omtanke som börjar redan i entrén och fortsätter in på kontoret och andra utrymmen. Vi har valt att ha en så bred produktlinje så kunden kan få kompletta lösningar vad som gäller att stoppa smuts vid entrén eller att göra arbetsplatsen mer trivsam och skyddande. Att inreda med mattor och skapa en bra och skön atmosfär är ett litet steg för företaget men ett stort steg för inomhusmiljön.


Kvalité och service är vår affärsidé

När vi startade företaget 1987 var vi fast beslutna att ha kvalité och service som ett bärande honnörsord. Det gäller allt från produkter och tjänster till personalen. Därför uppdaterar vi ständigt oss själva för att bli en bättre samarbetspartner och kunna ge råd och stöd när det gäller att inreda med mattor.


I både tid och otid

För oss betyder service att alltid ställa upp för dig som kund. Har vi lovat en leverans till en viss tid, gör vi allt för att hålla det. Har det hänt dig något där vi kan stå till tjänst, så försöker vi ställa upp även om det är i otid. Östgöta Entrémattor har nämligen ingen klocka när det gäller att hjälpa till och snabbt lösa problem. Fördelen med oss är att vi finns lokalt och kan bidra med de akuta lösningar som våra kunder behöver.

Ring oss

013-31 30 27